Over ons...

Interview-westeringh-april-2014-1-365x520Op de rand van het betuwse dorp 'Varik' staat het familiebedrijf van John en Linda van de Westeringh. Zij zijn de trotse eigenaar van een tuin die inmiddels een oppervlakte kent van zo'n 3,2 hectare en die voorzien is van alle moderne technieken. John en Linda hebben in 2006 het bedrijf overgenomen van vader Henk van de Westeringh, die halverwege de jaren '50 zijn eerste stapjes zette als ondernemer in de fruitteelt. Henk liet om en nabij 1970 zijn eerste kas bouwen en stapte van de fruitteelt langzaam over naar de chrysantenteelt.

Gecontroleerd groeide het bedrijf beetje bij beetje en ook zoon John die al vanaf zijn 16e in het bedrijf werkzaam is ging zich steeds meer bemoeien met de dagelijkse gang van zaken. Na de officiƫle overdracht van vader op zoon heeft in 2009 de meest ingrijpende verbouwing plaatsgevonden. Hierdoor verdubbelde de bedrijfsoppervlakte zich wat overigens ook noodzakelijk was om aan de vraag van de handel te kunnen blijven voldoen. Deze verbouwing heeft ervoor gezorgd dat er ca. 10 FTE personeel wekelijks zo'n 350.000 stelen verwerkt.

Een onderneming runnen is voor John en Linda vooral ook investeren in het personeel. We hebben een heel hecht en gevarieerd team, waarvan vrijwel iedereen woonachtig is in de nabije omgeving van de tuin. Zij staan er op het moment dat wij ze nodig hebben, geweldig is dat! Zoals het nu gaat hopen we nog vele mooie jaren tegemoet te kunnen zien...

Contactgegevens

Westeringh Flowers B.V.
Bommelsestraat 6a
4064 CM Varik

Certificering

Image

Laatste nieuws

Delen