QFG viert 5-jarig bestaan onder aanwezigheid van een groot aantal vaste relaties!

Donderdag 26 juni 2014 vierde de Quality Flower Group haar 5-jarig bestaan. In een ongedwongen setting werd het een supergezellige en leuke dag waarbij vele relaties/kopers aanwezig waren. Het programma zag er ongeveer als volgt uit:


Ontvangst met koffie bij Kwekerij John van de Westeringh. Vertrek "Cabriobus" via toeristische route richting kwekerij De Monnikenwaard. Na de lunch bij kwekerij De Monnikenwaard gaf ex-wielrenner Gert Jacobs een aansprekende en inspirerende presentatie. Hierna deed iedereen mee aan een "levend" tafelvoetbalspel tournooi, een zeer hilarische attractie om in de sfeer te blijven van het WK Voetbal in Braziliƫ. Ter afsluiting werden er heerlijke hapjes geserveerd en kon er nog lekker geborreld worden.

Wij als kwekers van de Quality Flower Group vonden het een zeer geslaagde en gezellige dag. We hopen dat u als gast dat ook zo ervaren heeft. Graag willen wij iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft aan het succesvol verloop van deze relatiedag 2014!

Contactgegevens

Westeringh Flowers B.V.
Bommelsestraat 6a
4064 CM Varik

 +31 (0)344-651477
+31 (0)6 252 965 24 (John)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificeringen

Image

Laatste nieuws

Please publish modules in offcanvas position.